Wat kunnen wij

Uw wensen, ons ontwerp
Gertjan Dekker Ontwerp- en tekenburo heeft inmiddels al een aardige hoeveelheid projecten mogen ontwikkelen. Projecten waar altijd een idee aan vooraf gaat. Vandaar dat wij bijzonder veel aandacht besteden aan onze opdrachtgevers. Bij voorkeur op de bewuste locatie. Wij nemen graag de tijd om u beter te leren kennen en uw wensen in kaart te brengen. Pas wanneer wij precies weten hoe wij uw plannen vorm kunnen geven, gaan wij aan de slag. Om te beginnen met het maken van een heldere offerte, waarin wij niets aan het toeval of giswerk overlaten. Door onze lage overheadkosten, zult u merken dat deze offerte behoorlijk mee zal vallen.

Gertjan Dekker Ontwerp- en tekenburo: Tekenburo met een breed palet
Over onze werkzaamheden kunnen wij duidelijk zijn: wij pakken alles aan. Dat klinkt wel erg ruim, denkt u misschien. Maar dat klopt ook wel een beetje. Er komt zoveel kijken bij een werk, dat verstand van heel veel zaken nou eenmaal een groot goed is. Wat dat betreft zijn wij van aardig wat (bouw)markten thuis. Kort samengevat, u bent altijd op het juiste adres als het gaat om:

Iedere klus heeft zijn eigen karakter
Als bouwkundig tekenaar ben je een spil in het bouwproces. Een proces dat soms wordt aangestuurd wordt door een opdrachtgever die ons als eerste benadert, waarna wij een passende uitvoerder zoeken. En soms is dat precies andersom en worden wij ingeschakeld door bijvoorbeeld een bouwbedrijf. Een situatie die vraagt om de nodige flexibiliteit. ´┐Żn om de nodige kennis van de markt. Weten welke partijen het meest geschikt zijn voor een bepaalde klus, kennis van de prijsvoering, begrijpen wat de opdrachtgever van je verlangt: stuk voor stuk factoren die wij tot onze specialiteit rekenen.